La Unió de Llauradors i Ramaders
Libro de visitas Libro de visitas | El foro El foro | Enlaces de interés Enlaces de interés   | RSS RSS castellano | valencià
 
  21:02 | 14 Agosto, 2018 usuario | contraseña |
Portada Quiénes somos Qué hacemos Dónde estamos Servicios On-line Actualidad El tiempo
 
 
Publicaciones
 


...Es pot descarregar la publicació fent clic en la foto de la mateixa...Llibre Verd peq
"AGRICULTURA, ALIMENTACIÓN Y MUNDO RURAL. POR UNA ESTRATEGIA DEL CONOCIMIENTO"

Publicat en 2.001, és el reflex de la linea de treball que La Fundació vol seguir  (...)


ESTUDIS AGROAMBIENTALS


catalogo MARM
La Fundación IVIFA, ha realitzat un estudi patrocinat pel Ministeri de Medi Ambiente, Medi Rural i Marí, MARM, sobre la investigació que se realitza per al sector agroalimentari en la Comunitat Valenciana, tant en els centres oficials com en els de titularitat privada.
Estudi arrosNº 3: "ESTRATÈGIES DE LES EXPLOTACIONS ARROSSERES VALENCIANES. Dinàmica estructural i perspectives de futur, publicat en 2007.

La finalitat del treball es la de conéixer quins han estat els factors que han incidit en l'evolució estructural del sector arrosser per tal de poder saber quins son els factors que incidiran en la seua futura evolució.


Estudi Mon RuralNº 2: "EL MUNDO RURAL VALENCIANO: Análisis comarcal", publicat en 2007.

Este treball naix amb la finalitat d'elaborar una base documental concisa, sencilla i completa que permeta realitzar un primer diagnòstic de la situació i evolución de cadascuna de les árees d'estudi.


Estudi Dona RuralNº 1: "LA MUJER EN LA AGRICULTURA y el mundo rural valenciano", publicat en 2007.

Este treball preten ofrerir una sucinta imagen de la situació de la dona en el ámbit rural valencià, açó abarca des de les dades poblacionals a la participació en l'economia local.PAPERS

Amb la publicació de “Las variedades de frutales, su fomento, registro y protección” i “La Sharka en la Comunidad Valenciana”, s'obri una nova línea editorial: PAPERS, que junt a la col.leció de Quaderns Agroambientals  i Estudis, completen l´aspectre  de l´activitat editorial de IVIFA .

PAPERS 1Nº 1: "LAS VARIEDADES FRUTALES. LA SHARKA EN LA COMUNIDAD VALENCIANA", publicat en 2007.QUADERNS AGROAMBIENTALS

Amb este títol, La Fundació llança una línia editorial orientada a la divulgació científica d’una sèrie de temes monogràfics d’interès per a l’agricultura valenciana.

Els objectius d’esta sèrie de Quaderns són, principalment, contribuir a una reflexió crítica dels problemes de l’agricultura i el medi rural valencians, i també divulgar temes aparentment complexes en un estil que puga arribar a un número ampli de persones.

Quadern 7Nº 7: "L'OBSERVATORI PER AL SECTOR AGROALIMENTARI I EL MÓN RURAL VALENCIANS", publicat al 2005.

Al llarg de l´any 2004 i una bona part del 2005, La Fundació IVIFA va posar en marcha un fòrum virtual de reflexió i debat , sobre la realitat del sector  agrari  i del món rural  valencians (...)Quadern 5Nº 5: "ESTRATEGIAS EMPRESARIALES Y MERCADO INTERNACIONAL DEL VINO", publicat al 2004.

Esta publicació naix a partir de la taula de treball que amb el mateix nom va tindre lloc a la Comarca Utiel-Requena al mes de novembre de 2003  (...)


Quadern 4
Nº 4: "AGRICULTURA ECOLÒGICA. L'AGRICULTURA DEL SEGLE XXI", publicat al 2004.

És una reflexió crítica sobre l´actual model d´agricultura convencional,  al temps que una aproximació a la realitat de l´agricultura ecològica al nostre País, en el marc de l´agricultura ecològica a la resta de l´Estat i d´Europa (...)


Quadern 3
Nº 3: "LA MULTIFUNCIONALIDAD A EXAMEN", publicat al 2003.

Amb este document IVIFA  pretén abordar les diverses implicacions que suposa la multifuncionalitat en el món de les polítiques agràries (...)


Quadern 2Nº 2: “FACTORES LIMITANTES PARA EL DESARROLLO DE LA AGRICULTURA EN LAS COMARCAS DE ALICANTE”, publicat en 2002.

El naixement d'esta publicació partix de les conferències que al voltant de l’escassesa de recursos hídrics i l’evolució de les terres de cultiu agrícola tingueren lloc en l’acte de presentació de La Fundació a Alacant al mes d'abril de 2002 (estos dos temes venen condicionant de manera estructural i permanent l’evolució de l’agricultura alacantina)  (...)


Quadern 1
Nº 1: "LA MOSCA DE LA FRUTA (CERATITIS CAPITATA)", publicat al 2002.

Esta publicació sorgix com a conclusió a una jornada de treball que tingué lloc a Borriana al mes de maig de 2002, on es desenvolupà una conferència baix el nom ”La Mosca de la Fruta y su repercusión en el sector de la naranja”
 (...)


Dalt
 
 
 
 
 
 
  Contenidos más visitados  
1 Noticias
1 Libro de visitas
1 Notas de prensa
1 Informes
1 Galería de fotos
 
LA UNIÓ EDICAMP APIUNIÓ SERVICAMP Red de Formadores Agrarios
IVIFA + Virgen del Pilar, 24 + 46131 Bonrepos i Miranbell (Valencia) + Tel.: 961 861 452 + Fax: 961 861 325
Copyright © 2018 + Todos los derechos reservados + Aviso Legal + Política de privacidad | Integra - Diseño de páginas web en Valencia powered by Integra - Diseño de páginas web en Valencia